Laadukkaat, luotettavat ja huolletut vaihtoautot

MYYNTI & OSTO

AutoStoppi tarjoaa laadukkaat ja luotettavat vaihtoautot niin yksityisasiakkaille kuin yrityksille. Vahvuutenamme on harkitut ja järkevät hyötyautot, kuten Toyota Hiace, VW Transporter, Toyota Hilux, VW Amarok, MB Vito.. Vaihtoautomme tarkastetaan ja huolletaan, sekä fiksataan tarpeen mukaan ammattilaisten toimesta. 

Meillä on myös jatkuva osto päällä hyväkuntoisista ja vähänajetuista ajoneuvoista. Maksamme kilpailukykyisen hinnan, sekä lunastamme tarvittaessa mahdollisen loppuvelan. 
Helppo ja turvallinen vaihtoehto vaihtaa autosi rahaksi, kysy ostotarjous omastasi! 

Mikäli valikoimastamme ei löydy juuri haluamaasi ajoneuvoa, niin otathan yhteyttä ja me etsimme sen sinulle.

Tutustu laajaan ja monipuoliseen valikoimaamme sivuillamme ja tervetuloa asioimaan liikkeessämme Nivalassa!

Vaihtoautot 

Fiksaus lisää ajoneuvon arvoa ja ajomukavuutta

RAHOITUS

Meiltä saat kilpailukykyisen rahoituksen luotettavilta rahoitusyhtiöiltä, sekä saat auton mukaasi
jopa ilman käsirahaa! Teemme rahoituksen mahdollisimman helpoksi ja hoidamme puolestasi kaikki paperityöt. Soita ja kysy meiltä lisää, kerromme mielellämme.


Ota yhteyttä 

Fiksaus lisää ajoneuvon arvoa ja ajomukavuutta

AUTOKORJAAMO

Korjaamme ja huollamme kaikki merkit, vankalla ammattitaidolla aina
öljynvaihdosta isompiin huoltoihin ja korjauksiin.
Pyrimme joustavaan ja nopeaan toimintaan ilman pitkiä jonotusaikoja.

Huollon ajaksi mahdollisuus myös sijaisauton käyttöön, kysy tästä lisää huollon
varauksen yhteydessä. 

Soita ja varaa aika, tai kysy arvio korjaustarpeesta.

Ota yhteyttä 


Fiksaus lisää ajoneuvon arvoa ja ajomukavuutta

FIXAUSPALVELUT

Autofiksaus lisää ajoneuvon arvoa ja ajomukavuutta huomattavasti, kun se tehdään ammattilaisen toimesta laadukkaalla käsittelyllä huolellisesti. Kaikki myyntiautomme on fiksattu näitä menetelmiä hyödyntäen: auton sisä- ja ulkopesut, myllytykset, kovavahaukset yms.

Tarjoamme fixipalveluja niin yksityisille kuin yrityksille. Suosittuja palvelujamme ovat esim. täysfixit ja pitkän, kestävän suojan autolle tekevä pinnoitus.

Soita meille ja kysy tarjous oman tarpeesi mukaan.

Fiksaus lisää ajoneuvon arvoa ja ajomukavuutta

ETÄMYYNTI

Etämyynnin ehdot:

 • Etämyynnillä tarkoitetaan kaupankäyntiä, jossa ostaja ja myyjä eivät ole samanaikaisesti läsnä. Etämyynnin ehdot eivät täyty, jos ostaja on ennakkoon tutustunut ajoneuvoon myyjäliikkeessä. Huutokauppa ei kuitenkaan ole etämyyntiä.
 • Palautusoikeus koskee yksityiskäyttöön hankittua, käteisellä tai osamaksulla ostettua autoa. Palautusoikeus ei koske ammatti- tai kilpailukäytössä ollutta tai jälleenmyyntitarkoitukseen hankittua autoa.
 • Kuluttajalla on oikeus peruuttaa kauppa 14 vuorokauden kuluessa ostetun ajoneuvon vastaanottamisesta. Jos ostaja haluaa peruuttaa kaupan, hänen on ilmoitettava siitä ennen ajoneuvon palauttamista ajoneuvon myyneeseen AutoStopin toimipisteeseen. Peruuttamisilmoituksen voi tehdä myyjältä saatavalla ilmoituslomakkeella. 
 • Palautettavan auton tulee olla teknisesti ja muutoin samassa kunnossa kuin se oli asiakkaalle luovutettaessa. Mahdolliset pesu- ym. puhdistuskustannukset vähennetään palautettavasta summasta. 
 • Ajoneuvon mukana tulee olla kaikki autoon kuuluvat asiakirjat, vakiovarusteet sekä kauppahintaan kuuluneet lisävarusteet ja avaimet. 
 • Ostajalle ei palauteta ajoneuvon tai tuotteen siirto-, kuljetus- tai muita kuluja. 
 • Jos tuote ei ole samassa kunnossa kuin kaupantekohetkellä ja/tai kaikkia asiakirjoja, varusteita ja avaimia ei palauteta, palautettavasta kauppasummasta vähennetään ajoneuvon tai tuotteen arvon alenemista vastaava summa ja puuttuvista asiakirjoista ja avaimista mahdollisesti koituvat kulut. 
 • Jos ajoneuvo tai tuote on otettu käyttöön, on ostajalla velvollisuus korvata peruuttamistilanteessa ajoneuvon tai tuotteen arvonalennus. Koeajoksi hyväksytään korkeintaan 100km, kaupan peruuttamisen jälkeen autolla ei saa ajaa muuta kuin matka takaisin AutoStopin toimipisteeseen Nivalaan. 
 • AutoStoppi palauttaa auton kauppahinnan vähennettynä toimituskuluilla. Mikäli autossa on osamaksurahoitus, vähennetään palautettavasta summasta mahdollisesti jäljellä oleva luotto (maksetaan rahoitusyhtiölle) sekä siihen liittyvät rahoituskustannukset (korko, perustamiskulut jne.). 
 • Palautussumma maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille neljäntoista (14) vuorokauden sisällä auton palautuksesta. 
 • AutoStoppi tarkistaa yhdessä asiakkaan kanssa, että auto täyttää kaikki edellä mainitut palautuksen ehdot. Jos AutoStoppi huomaa ostajan palauttamassa ajoneuvossa tai tuotteessa myöhemmin puutteita, jotka ovat syntyneet ajoneuvon tai tuotteen ollessa ostajan hallussa, on AutoStoppi Oy:llä oikeus hakea tuotteen palauttaneelta ostajalta takaisin ajoneuvon tai tuotteen arvon alenemista vastaava summa.

Autoja myös tilauksesta!

Jos et löydä valikoimastamme itsellesi sopivaa autoa, kerro meille toiveesi ja vaatimuksesi uuden auton suhteen niin etsimme sinulle juuri toiveittesi mukaisen auton.

Ota yhteyttä